Zoekt u een medewerker voor uw melkveehouderij?

Heeft u een vacature voor de functie van medewerker op uw melkveehouderij? Weet u via welke kanalen u deze vacature het best kunt verspreiden? Het belangrijkste bij een dergelijke, specifieke vacature, is dat deze zoveel mogelijk zichtbaar wordt gemaakt voor mogelijke kandidaten. Heeft u zelf geen platform, of is dit erg beperkt? Schakel dan de experts van Sterwerk in om voor u de ideale kandidaat te vinden! U maakt dan gebruik van professionele dienstverlening en een goede match voor uw bedrijf is gegarandeerd!

Heeft u een functie als medewerker melkveehouderij gezocht openstaan, maar niemand gevonden?

Zoekt u een medewerker binnen uw melkveehouderij? Heeft u al iemand gevonden met de juiste kwalificaties? Het kan lastig zijn om een dergelijke vacature ingevuld te krijgen. Het gaat immers om een behoorlijk specifieke branche en zelf heeft u het natuurlijk hartstikke druk met uw corebusiness. Schakel daarom een specialist in op het gebied van uitzenden en detacheren in de melkveehouderij. Een specialist als Sterwerk. Dankzij een jarenlange ervaring heeft dit bureau een uitgebreid netwerk opgebouwd met klanten én kandidaten met als doel de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Ondertussen kunt u gewoon verder met uw dagelijkse werkzaamheden binnen het bedrijf.

Medewerker melkveehouderij gezocht op detacherings- of uitzendbasis

Via Sterwerk kunt u medewerkers voor boerderijen inhuren. Vaak zoekt u een medewerker voor één seizoen of op oproepbasis, die u kan helpen wanneer u het te druk heeft. Daarom kunt u bij Sterwerk kiezen voor een uitzend- of een detacheringscontract. Bij uitzenden kiest u voor een medewerker die u voor een bepaalde periode inhuurt. Dit type contract houdt veel opties voor flexibiliteit open. Wilt u voor langere tijd iemand inhuren? Kies dan voor een detacheringscontract. De medewerker komt dan bij Sterwerk op de payroll te staan, dus u hoeft zich ook niet bezig te houden met de administratieve afhandeling.