Timpurinoi
Image default
Management

Small manufacturing ideas

Als u zich verveelt met uw baan en iets spannends wilt doen, kunt u enkele van de kleine productiebedrijfsideeën overwegen die met een lage investering kunnen worden gestart. Er zijn verschillende productiebedrijfsideeën, maar ze zijn misschien niet allemaal geschikt voor iedereen. Men moet in staat zijn om pick-up kleine investering business idee voordat springen in het bedrijf. Wat zijn de beste kleinschalige productie bedrijfsideeën met een lage investering? Welke zijn de kleinschalige bedrijven die bij u passen?

 

Kleine schaal productie bedrijfsideeën met een lage investering

 

Hier zijn enkele van de kleine investering business ideeën in de productie-segment. Maak je geen zorgen of deze geschikt zijn voor geschoolden of analfabeten of dat je Engels of Hindi kent. Selecteer gewoon een van de productiebedrijfsideeën en begin te bewegen.

 

1) Textielfabrikant: Textiel is een van de meest geprioriteerde productiebedrijven met kleine tot grote investeringen. Het bedrijf vereist ruimte en machines. Als u over startkapitaal beschikt, kunt u kiezen voor bankleningen en uw onderneming opstarten.

 

2) Wierookstokjes maken: Beperkte ruimte, beperkt kapitaal en groeiende mogelijkheden. Tegenwoordig worden veel wierookstokjes (Agarbattis) ook over de hele wereld geëxporteerd, waardoor uw markt nog groter wordt.

 

3) Augurken maken: Indiaas eten is onvolledig zonder augurk. Dus verken en maak traditionele en gezonde augurken om uw eigen merk te creëren en groot te worden op de markt. Beperkt kapitaal, ruimte en tijd nodig om hetzelfde te maken als je de juiste set van arbeidskrachten om voor u te werken.

 

Small Manufacturing Business Ideas with Low investment, Small Manufacturing Business Ideas, Best Small Manufacturing Business Ideas with Low investment, Best Small Manufacturing Business Ideas,, Top Manufacturing Business Ideas, Manufacturing Business Ideas, Business Ideas, Small Business Ideas4) Cashew verwerking: India is een agrarisch land en cashewnoten groeien er in overvloed. Indiase cashewnoten zijn ook over de grenzen bekend. De verwerking van cashewnoten omvat het verwijderen van het omhulsel en het verkoopbaarder maken door het te zouten of door verschillende kruiden toe te voegen. Dit is een van de beste kleine productiebedrijfsideeën omdat er een grote vraag is naar de verwerking van cashewnoten in India en over de hele wereld.

 

5) Katoen knop maken: Dit is een van de kleine en arbeidsintensieve eenheid om eenvoudig maar een bewegend product te maken. Er zijn veel concurrenten, maar door het gebruik en het werpen blijft de vraag naar dit product hoog.

6) Biodieselproduktie: De productie van biodiesel is een kleinschalige industrie en de belangrijkste grondstof Jatropha-olie is gemakkelijk verkrijgbaar. Aangezien de mensen overschakelen op hernieuwbare energiebronnen wegens de verminderde hernieuwbaarheid, is de produktie van biodiesel een van de toekomstige behoeften. Zoals de naam al zegt, betekent biodiesel dat het gewonnen wordt uit planten en dieren. Het gebruik ervan zal in de toekomst toenemen en vereist een gemiddeld kapitaal om een bedrijf op te starten. Dit is een van de top opkomende kleine productie bedrijfsideeën nu.

 

7) Productie van zuivelproducten: Dit is een andere booming industrie. Er zijn ontelbare producten, die uit melk kunnen worden gevormd. Variërend van ghee, boter tot room, kunt u blijven verhogen het bereik van de producten, afhankelijk van het kapitaal en de beschikbare ruimte. Vergeet echter niet om de juiste vergunningen te krijgen en het schoon te houden.

 

8) Meel productie: Welnu, als u een zeer klein kapitaal hebt, kunt u beginnen met het beginniveau van de meelproductie die ook het malen van tarwe en andere granen zou omvatten. Aangezien mensen steeds meer op hun gezondheid letten, kunt u ook een verscheidenheid aan granen houden om potentiële klanten aan te trekken.

 

9) Friet maken: Dit is een briljante kleinschalige industrie, die de juiste machines en sourcing van aardappelen vereist, en je bent goed om te gaan. Als de kwaliteit goed is, kunnen zelfs grote ketens van fast food zich bij u aansluiten.

 

10) Vloeibare zeep maken: Het is veel eenvoudiger dan het klinkt. Door de juiste producten te kopen en ze te mengen in verschillende recepten en geuren kun je goed geld verdienen. Vergeet niet om de producten te testen voordat je ze verkoopt.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://https://www.newbusinessmanagement.com/