Timpurinoi
Image default
Services

Geweldig en eindeloos genieten in uw eigen wooncomfort

Als professioneel woningbouwbedrijf kan House of Lo u helpen uw droomhuis te realiseren op de locatie van uw keuze. Wij hebben uitstekende ervaring met het bouwen van de mooiste villa’s, overweldigende notariswoningen of een natuurlijke boerderijwoning. U treft dew oningtypen in ons assortiment op de website. Ontdek de nieuwbouw prefab woningen en schets uw droomwoning op de plek die u wilt. Maar we blijven niet dromen – laten we beginnen! Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomhuis te realiseren.

Nooit meer zorgen over uw woning door de levensloopbestendige woning

De levensloopbestendige woning zorgt ervoor dat u elke verjaardag in luxe en comfort in uw woning kunt vieren. Verhuizen zit er niet meer bij! Met een reeks ontwerpen en afmetingen kunt u uw droomhuis vinden dat perfect is aangepast aan uw levensstijl en behoeften. U kunt naadloos een extra kamer aan uw levensloopbestendige woning toevoegen. Als toonaangevende bouworganisatie van de levensloopbestendige woningen heeft het House Of Lo bewezen een grote reputatie te hebben op het gebied van kwaliteit en service. Door u de ultieme bouwervaring te geven weten we zeker dat u tevreden het gehele prces doorgaat. Van een lege locatie naar droomwoning op locatie! Als gespecialiseerde leverancier van prefab woningen hoeft u zich geen zorgen meer te maken of u het zich kunt veroorloven, want wij bieden concurrerende prijzen en flexibele services. Wij conformeren ons aan uw eisen, zodat al uw wensen kunnen worden vervuld, hoe gedetailleerd deze ook mogen zijn.

Energiezuinig en duurzame prefab woning!

Een prefab woning is een huis waarbij de bouw in de fabriek begint, zonder dat er zware machines nodig zijn. Dit maakt het mogelijk om woningen sneller en efficiënter te bouwen en tegelijkertijd de kwaliteit te verbeteren. Het is letterlijk een huis gebouwd door machines in plaats van mensen. De prefab-woningen zijn meestal gemaakt van warmte-isolerende materialen zoals vezelbeton, aluminium en houtlaminaat. Ze zijn ook luchtdicht, wat goed is voor de energie-efficiëntie.

https://houseoflo.nl/