Timpurinoi
Image default
leisure and Hobby

Een leuk tafelkleed voor pasen kopen?

We moeten nog even wachten, maar de Paasvakantie is weer in zicht. Veel mensen kijken daar naar uit. Omdat het min of meer toch de start van de lente is. Pasen wordt dan ook in Nederland en België uitgebreid gevierd. Vaak samen met familie gezellig aan tafel met een mooi paas ontbijt of een brunche.

Heb jij al plannen voor de Pasen? Het is misschien al leuk om een lente achtig tafelzeil op tafel te leggen. Maar waar kun je een paas tafelzeil kopen? Er zijn veel winkels die rond pasen al tafelzeilen en tafelkeden met het thema pasen aanbieden. En wil je er niet allemaal tierelantijntjes op hebben? Kies dan voor een geel tafelkleed want dat is ook helemaal in het juiste thema. Kleed je tafel al vast gezellig aan met een mandje met daarin leuk geverfde paaseieren en zet er van die vrolijke gekleurde lente bloemen op, dan kom je al helemaal in de sfeer.

Als je denkt dat je verder je tafelkleed niet meer gaat gebruiken, kun je misschien voor een week of twee een papieren tafelkleed op tafel leggen. Dat staat ook heel gezellig en voor de prijs hoef je het niet te laten want een papierkleed is vrij goedkoop. Zolang je er niet op knoeit, kun je het kleed gerust een week of twee op tafel laten liggen. Daarna kun je het in de papierbak doen en wordt het kleed weer gerecycled.

Om verder in in paas stemming te komen zou je het beste even naar de markt kunnen gaan en daar van die gedraaide takken kopen. Bij de hema hebben ze vaak wel leuke paaseieren of kuikentjes die je in dit soort takken kunt hangen. Zo creéer je al veel gezelligheid in huis waar uiteraard je hele gezin van kan meegenieten. Je moet immers zelf de slingers ophangen in het leven. Dus maak er dan ook maar wat moois van! Heb jij zelf nog leuke ideeën omtrent het paasfeest? Laat het dan weten hieronder in de comments.