Timpurinoi
Image default
Offers

Numerologie

Numerologie en astrologie

Numerologie en je horoscoop is een waarzeggende kunst die gelooft in de mystieke relatie tussen een aantal en een of meer samenvallende gebeurtenissen. De getallen die worden berekend met de naam en geboortedatum van de inboorling in gedachten, worden door numerologen gebruikt om hem / haar door hun leven te leiden. Numerologie ontsluit de deur naar de diepten van onze persoonlijkheid en brengt ons op de hoogte van de uitdagingen die we kunnen aangaan in specifieke perioden van ons leven. Inheemsen kunnen dus Numerologie 2020 gebruiken om erachter te komen hoe het jaar voor hen zal verlopen. Daarvoor moeten ze hun persoonlijke nummer weten.

Volg deze eenvoudige stappen om het numerologie nummer voor het jaar 2020 te berekenen – Het universele getal voor 2020 is 4. Dit wordt berekend door de cijfers van het jaar toe te voegen (2 + 0 + 2 + 0 = 2 ). Voeg hier uw geboortedatum aan toe + Het nummer van uw geboortemaand. Als Anton bijvoorbeeld op 15 augustus – Anton is dus horoscoop Leeuw – wordt geboren, is haar persoonlijk nummer voor 2020 – 15 + 8 + 4 = 27 = 9. 2020 Numerologie is een geweldige gids voor alle autochtonen op basis van hun aantal.

Numerologie nummer 1

Volgens Numerologie kan er veel verandering in je carrière zijn, die je op het pad naar succes zal brengen. Je moet gewoon realistisch en praktisch zijn. Door te kantelen naar spiritualiteit wordt je meer verlicht.

Numerologie nummer 2

Met een beetje inspanning van uw kant, zal 2020 in uw voordeel zijn, nummer 2. U zult genieten van nieuwe relaties, maar laat dit niet ten koste gaan van oude. Wees voorbereid op een aantal uitdagingen in uw bedrijf of carrière.

Numerologie nummer 3

Numerologie 2020, voorspelt een geweldig jaar voor jou. Maak gebruik van je zesde zintuig om je goed te begeleiden. De overtollige energie waarmee je dit jaar gezegend zult worden, moet je richten op een oude hobby waar je tot nu toe alleen van hebt gedroomd.

Numerologie nummer 4

Een beetje voorzichtigheid bij het omgaan met, niet alleen je werk; maar ook uw gezondheid wordt dit jaar geadviseerd. Wees duidelijk in je doel en laat geen middel onbeproefd om hetzelfde te bereiken.

Numerologie nummer 5

Er is balans nodig in alles wat je dit jaar doet. Aangezien je in 2020 een aantal veranderingen zult tegenkomen, moet je meer openstaan om ze te ontvangen en dienovereenkomstig aan te passen voor een vruchtbare carrière.

Numerologie Nummer 6

Het jaar zorgt voor openheid met sociale bijeenkomsten voorhoroscoop Stier. Je moet je goed kunnen aanpassen, want deze zullen een beter deel van 2020 innemen. Voor verliefde mensen kan het jaar goed nieuws brengen.

Numerologie nummer 7

Met een beetje moeite, zult u in staat zijn om het jaar een onvergetelijke ervaring te maken. Vergeet niet om uw interesse goed te verdelen tussen werk en gezin.

Numerologie Nummer 8
2020 Numerologie gaat een jaar van hard werken voor nummer 8 vooraf. Hoewel het inkomen veel gunstiger zou zijn dan de afgelopen jaren, zul je het moeten beheren met minder tijd voor ontspanning.

Numerologie van Nummer 9

Breng dit jaar wat tijd door in liefdadigheids- en humanitaire activiteiten zoals in de Numerologie, de 9-jarige cyclus herhaalt zichzelf met 9 als het einde van de cyclus. Dus, denk aan de fouten uit het verleden dit jaar en plan dienovereenkomstig voor de toekomst.

Bron:
Zodiac Horoscoop